IM Genbrug

IM Genbrug

Vi modtager hjertens gerne og afhenter møbler, rent tøj, isenkram m.m.
Ikke over 1.sal (elevator undtaget).
Dødsboer afhentes efter aftale.

Har du lyst til at være frivillig medarbejder, hører vi gerne fra dig!

Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 10-17.

Adresse:
IM Genbrug
Marievej 1
6700 Esbjerg
Tlf. 75 12 32 63

Mail: esbjerg@imgenbrug.dk

Link til kort hvor IM Genbrug ligger

Kontaktperson:
Ole Lauritsen
Tlf. 61 77 33 51

Hvad går pengene til?

Overskuddet går til Danmarks folkekirkelige Søndagsskoler (DFS) og Indre Mission i Danmark, der tilsammen har et vidt forgrenet kristent arbejde for alle aldersgrupper. Aktiviteterne drives hovedsageligt ved gavebidrag samt indtægter fra genbrugsbutikker.

Tilsammen har Danmarks folkekirkelige Søndagsskoler og Indre Mission en bred vifte af aktiviteter på landsplan:

Klubarbejde for børn, juniorer, teenagere og unge med sjove og kreative aktiviteter, godt fællesskab og kristen forkyndelse/bibelhistorie. Gospel Kids, Familiearbejde.dk, Uno (et kristent singlefællesskab), seniorarbejde, Tværkulturelt Arbejde for flygtninge og indvandrere, Café-bussen (der er et udadrettet arbejde med dialog på gadeplan om tro og kristendom), Kristendomskursus.dk, internetsiderne ”adamogeva.dk” og ”JesusNet.dk”, Galleri Bibelland, bibelcampings, diverse kurser og materialer for frivillige medarbejdere m.v. ….. , samt naturligvis forkyndere og konsulenter, som der kan trækkes på i det lokale arbejde.

– På Indre Missions hjemmeside på http://indremission.dk/aktiviteter/ er der en oversigt over en stor del af aktiviteterne.