IMU

Kan Jesus gøre noget for dig?

Esbjerg IMU er et kristent fællesskab for unge, hvor vi mødes hver mandag aften. Aftenerne kan blandt andet rumme en taler, samtaler om det at være kristen i hverdagen, hygge i et super fedt fællesskab, samt en masse musik og lovsang.

Vi er et fællesskab med kristne rammer, som gerne vil pege på Jesus som vores frelser og vi vil at Gud fylder mere i vores liv.
Du er altid velkommen i vores fællesskab!

Kontakt til IMU:
Hannah Lee
Tlf: 42 77 46 24
Mail: Esbjerg@imu.dk

 


 
 
Se IMU’s program i kalenderen herunder:
 

 
forkyndertv.dk kan du se forkyndelse fra diverse arrangementer i IMU og Indre Mission

I “arkivet” kan du bl.a. se et større udvalg af videooptagelser med kristen forkyndelse. Ved særlige lejligheder er der desuden livestreaming fra arrangementer. Ved særlige lejligheder er der desuden livestreaming fra arrangementer.

Se eksempelvis forkyndelsen ved Lovsangsfest i Holstebro d. 3. februar 2018 – “Himlen” v. Mads Dahl Mølgaard Madsen:

Ønsker du at se kommende arrangementer med lovssangsfester, så klik på lovsangsfest.dk

Bibelsnak som podcast:

Ingen forberedelse, ingen kommentarlæsning og ingen forelæsninger. Vi læser et stykke fra Bibelen, og så snakker vi bare om det.

Ungdomskonsulent Andreas Bøge er vært og inviterer hver måned en ny gæst til at bibelsnakke. Nyt afsnit hver mandag.

 

… “taler & undervisning” – endnu en mulighed for at høre podcast med mening og godt indhold


Allan og Peter snakker om, hvad der sker på den kristne musikscene. Nogle gange inviterer de gæster til en snak om, hvad der rører sig indenfor deres område. Det hele pakkes ind i alvor og leg.


Kender du “worshiptoday.dk“?

WorshipToday, som IM-musik og LM-musik står bag, har sin egen hjemmeside, worshiptoday.dk, der samler en række lovsange.

Hver sang har et link til en YouTube-video, så man kan høre sangen. Man kan også læse tekste og transponere melodien. Når en toneart er valgt, kan man hente en pdf med tekst og akkorder. Ønsker man kun teksten til f.eks. PowerPoint, kan man vælge akkorderne helt fra.

Meningen med siden er at opmuntre og støtte dansk lovsang og sangskrivning gennem sparring til sangskrivere, videopræsentation af nye danske lovsange, samt undervisning i lovsang og lovsangsledelse.

Siden er kun til privat brug. Hvis man vil bruge sangene i sit fællesskab, skal man sikre sig rettighederne til det.


Glow – en verden af inspirerende lyd og tekster fra mennesker, der har forsøgt at tolke og kommunikere det kristne budskab