IMU

Kan Jesus gøre noget for dig?

Esbjerg IMU er et kristent fællesskab for unge, hvor vi mødes hver mandag aften. Aftenerne kan blandt andet rumme en taler, samtaler om det at være kristen i hverdagen, hygge i et super fedt fællesskab, samt en masse musik og lovsang.

Vi er et fællesskab med kristne rammer, som gerne vil pege på Jesus som vores frelser og vi vil at Gud fylder mere i vores liv.
Du er altid velkommen i vores fællesskab!

Kontakt til IMU:
Clara Sønderskov
Tlf: 93 80 59 93
Mail: Esbjerg@imu.dk

……………………………

Corona-restriktioner i IMU

IMU virker under samme vilkår, som er gældende for Indre Mission og kirker. Det betyder bl.a., at der skal bæres mundbind, når deltagere bevæger sig rundt til arrangementer i IM-Huset. Udendørs må man maksimum forsamles 10 personer.

Der kan læses mere om vilkårene for at mødes i IMU her: https://imu.dk/information/nyheder/artikel/vis/imu-og-corona/


NYT KONCEPT FOR IMU-PROGRAMMET!

“Fokus”, “Fristed” og “Fællesskab” er et nyt koncept i Esbjerg IMU. Tanken bag er at beskæftige sig med et tema over 3 IMU-gange på forskellige måder.

Fokusaftener vil der typisk komme en taler udefra, og gøre os teologisk klogere på det bestemte emne.

Fristedaftener vil vi have mulighed for selv at reflektere over temaet eller få input andre steder fra, for at få en bredere forståelse.

Fællesskabsaftenerne vil vi både lave forskellige sociale ting for at styrke vores kristne fællesskab samt dele tanker om det pågældende tema med hinanden.

Se IMU’s program i kalenderen herunder:
 

forkyndertv.dk kan du se forkyndelse fra diverse arrangementer i IMU og Indre Mission

I “arkivet” kan du bl.a. se et større udvalg af videooptagelser med kristen forkyndelse. Ved særlige lejligheder er der desuden livestreaming fra arrangementer. Ved særlige lejligheder er der desuden livestreaming fra arrangementer.

Se eksempelvis forkyndelsen ved Lovsangsfest i Holstebro d. 3. februar 2018 – “Himlen” v. Mads Dahl Mølgaard Madsen:

Ønsker du at se kommende arrangementer med lovssangsfester, så klik på lovsangsfest.dk

Bibelsnak som podcast:

Ingen forberedelse, ingen kommentarlæsning og ingen forelæsninger. Vi læser et stykke fra Bibelen, og så snakker vi bare om det.

Ungdomskonsulent Andreas Bøge er vært og inviterer hver måned en ny gæst til at bibelsnakke. Nyt afsnit hver mandag.

 

… “taler & undervisning” – endnu en mulighed for at høre podcast med mening og godt indhold


Allan og Peter snakker om, hvad der sker på den kristne musikscene. Nogle gange inviterer de gæster til en snak om, hvad der rører sig indenfor deres område. Det hele pakkes ind i alvor og leg.


Læs ungdomsmagasinet “GEIST” som e-blad 


Kender du “worshiptoday.dk“?

WorshipToday, som IM-musik og LM-musik står bag, har sin egen hjemmeside, worshiptoday.dk, der samler en række lovsange.

Hver sang har et link til en YouTube-video, så man kan høre sangen. Man kan også læse tekste og transponere melodien. Når en toneart er valgt, kan man hente en pdf med tekst og akkorder. Ønsker man kun teksten til f.eks. PowerPoint, kan man vælge akkorderne helt fra.

Meningen med siden er at opmuntre og støtte dansk lovsang og sangskrivning gennem sparring til sangskrivere, videopræsentation af nye danske lovsange, samt undervisning i lovsang og lovsangsledelse.

Siden er kun til privat brug. Hvis man vil bruge sangene i sit fællesskab, skal man sikre sig rettighederne til det.


Glow – en verden af inspirerende lyd og tekster fra mennesker, der har forsøgt at tolke og kommunikere det kristne budskab